Comanda accesorii nunta telefonic: 0720.818.688

Termeni si conditii

I - Dispozitii generale

Accesarea si utilizarea site-ului Magazin-Nunta.ro nu este un drept, ci un privilegiu. Va rugam cititi Termenii si Conditiile cu atentie inainte de a accesa si folosii acest site. Daca nu acceptati termenii si conditiile, nu veti avea dreptul de a accesa si folosi site-ul Magazin-Nunta.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile efectuate vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

II - Dreptul de proprietate intelectuala

Utilizatorul detine Copyright-ul propriilor sale materiale. Magazin-Nunta.ro poate contine referiri si catre terte parti, orice material postat de catre aceste parti reprezinta proprietatea acestora, iar copierea acestuia se face pe propria raspundere. Orice utilizare neautorizata a marcii Magazin-Nunta.ro sau a continutului de pe acest site este strict interzisa si va fi pedepsita conform legilor si normelor in vigoare.

III - Reguli de utilizare

Utilizatorul are permisiunea de a copia sau imprima continutul acestui site in scopuri didactice sau in scopuri personale non-profit. Nu aveti dreptul sa preluati texte sau elemente grafice in alte site-uri, fara a avea in prealabil permisiunea scrisa de le la Magazin-Nunta.ro si fara a specifica sursa cu link catre ea. Utilizarea acestui site se face pe propriul risc si orice material sau date care sunt copiate de la alti utilizatori se face pe propria dumneavoastra raspundere. Magazin-Nunta.ro NU este responsabil de integritatea datelor ce sunt schimbate de catre utilizatori prin intermediul acestui site.

IV - Reguli de securitate

Sunt STRICT INTERZISE: - stergerea sau modificarea materialelor si informatiilor din site - incercarea de a afecta functionarea serverelor de hosting

V - Garantia datelor

Magazin-Nunta.ro nu este raspunzator pentru nici o pierdere sau distrugere (directa, indirecta, accidentala) a informatiilor survenite din utilizarea acestui site. NU putem garanta ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Nu avem nici o obligatie fata de utilizatorii acestui site, in cazul pierderii de informatii, din motive tehnice. Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere.

VI - Publicitate si site-uri externe

Magazin-Nunta.ro poate contine insertii publicitare si site-uri externe. Desi ne verificam frecvent partenerii, nu ne asumam raspunderea continutului site-urilor partenere. Accesarea acestora se face pe propria raspundere. Afisarea acestor insertii pe site au un scop pur informativ si nu constituie o recomandare.

VII - Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca membru pe site-ul www.Magazin-Nunta.ro sunteti de acord ca Magazin-Nunta.ro sa foloseasca informatiile dvs personale impreuna si cu terte parti, incluzand partenerii si membrii nostri. De asemenea sunteti de acord ca Magazin-Nunta.ro sa va aduca la cunostinta informatii pe care le consideram a fi de interes pentru dvs. In cazul incalcarii legilor in vigoare, Magazin-Nunta.ro isi rezerva dreptul de a furniza date cu caracter confidential organelor oficiale abilitate, in vederea efectuarii anchetei.

VIII - Contact

Pentru orice nelamurire sau intrebare va stam la dispozitie la adresa de email: office@magazin-nunta.ro