Comanda accesorii nunta telefonic: 0720.818.688

Cum comand?

Sa comanzi Online este cel mai simplu

De pe pagina principala a site-ului, aveti in meniul din stanga categoriile de produse pe care le comercializam. Selectati categoria dorita apoi veti putea vizualiza lista de produse, afisate pe mai multe pagini. Cand ati gasit un produs care va intereseaza puteti selecta butonul DETALIU si veti vedea fotografia produsului, decrierea, culorile disponibile si pretul.
Pentru a cumpara acel produs selectati ADAUGA IN COS si veti vizualiza cosul de cumparaturi unde puteti selecta cantitatea dorita.
Pentru a continua cumparaturile alegeti din meniul din stanga urmatoarea categorie care va intereseaza, apoi produsul dorit, dupa procedeul mai sus mentionat. In momentul in care veti ajunge din nou la cosul de cumparaturi veti vizualiza si produsul ulterior cumparat.
Gata, cumparaturile au luat sfarsit, doriti sa incheiati comanda. Aveti 2 variante: daca aveti deja un cont pe site-ul nostru trebuie sa apasati butonul de LOGARE, completati userul dvs. si parola si veti reveni la cosul de cumparaturi unde nu trebuie decat sa apasati butonul TRIMITE COMANDA.
Daca nu aveti un cont la noi selectati butonul INREGISTRARE si va apare formularul de inregistrare pe care trebuie sa-l completati in totalitate. Pe mailul furnizat de dvs. veti primi un email de confirmare, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va activati contul dand un click pe linkul care va va aparea in mailul trimis de noi si veti vizualiza pe site un mesaj prin care sunteti instiintat ca Userul dvs. a fost activat. Daca linkul trimis de noi nu poate fi accesat copiati-l in browserul dvs. de internet
In partea din stanga a paginii puteti vizualiza datele contului dvs. Selectati cos de cumparaturi si veti reveni la lista de produse. Daca totul este corect apasati butonul TRIMITE COMANDA.
In cel mai scurt timp un reprezentant al firmei noastre va va contacta pentru a va confirma comanda si pentru eventuale detalii.

Modificarea Comenzii

In cazul in care intervin anumite schimbari dupa lansarea comenzii, va rugam sa ne contactati de urgenta telefonic 0720.818.688 pentru a opri din lucru comanda, iar modificarea se va face in scris, pe mail, la adresa super.event@yahoo.com.

Anularea Comenzii

In cazul in care doriti sa anulati comanda plasata, va rugam sa ne contactati telefonic, de urgenta si sa ne comunicati acest lucru, NU pe mail, caci verificarea adresei de mail nu este facuta in permanenta.

Modalitati de plata

Toate produsele noastre se expediaza cu Fan Courier / Posta Romana iar contravaloarea produselor se achita ramburs, la ridicarea coletului de la curier / oficiul postal.
La solicitarea dvs. se poate plati anticipat, prin banca, in baza unei facturi proforme. Dupa confirmarea platii se va expedia coletul. Pentru plata prin banca va rog sa anuntati ca optati pentru aceasta varianta.

Atentionare speciala pentru PRINTURI

Pentru toate printurile veti primi machete in format electronic, pe mail, pentru care trebuie sa dati BT (bun de tipar), tot pe mail.
Orice greseala, neconcordanta sau eroare aparuta chiar si din vina noastra (adica daca pe macheta am gresit noi numele), care nu a fost semnalata de dvs., apoi ati dat BT, nu mai reprezinta responsabilitatea noastra.
Refacerea produsului se poate face desigur, dar dvs. suportati integral costul produsului si transportul, ca si cand ar fi o comanda noua. Nu acceptam retur pentru printuri personalizate pentru compensarea costului, nicio componenta nu poate fi refolosita.
Va rugam pe aceasta cale sa verificati cu mare atentie atat numele si datele imprimate cat si textele, este posibil sa gresim si noi.
Va multumim pentru intelegere!